Kaj pa ti misliš?

Kaj so dolgo obstojne sledi letal, ki jih videvamo na slovenskem nebu?

View Results

Loading ... Loading ...

Volitve predsednika v Franciji: volilna goljufija made in USA?

Politična sodrga postaja vedno bolj predrzna!

Uraden in dokončen rezultat prvega volilnega kroga bo mogoče objaviti šele v petek, saj ima intranet francoskega notranjega ministrstva, preko katerega se komunicirajo dokončne številke o izidu volitev in udeležbi na volitvah, svoj strežnik v Broomfield-u v Koloradu, ZDA, s strežnikom pa upravlja privatno podjetje. Francoski minister za notranje zadeve zavrača vsa vprašanja v zvezi z imenom tega podjetja (ime je Level 3 Communications, Inc.). Tudi vrednotenje volilnih aparatov izvaja omenjeno podjetje. Ameriško privatno podjetje je torej pristojno za vrednotenje evropskih volitev.

Huibooh komentira:

Poizvedba dokazuje, da je lastnik domene francoskega notranjega ministrstva podjetje ”Level 3 Communications, Inc.” s sedežem v Broomfield-u, Kolorado.

Kot vidite: za kabalistično zločinsko tolpo ni nobena stvar preveč neumna. Zaradi vrednotenja volitev preko podjetja iz ZDA, bi morali po javnih prevarah ameriškega ljudstva v letu 2004 (Busch-Gore) in intenzivnih goljufijah na pred volitvah Repsov v ZDA v letu 2012, že zvoniti alarmni zvonovi. Mirno lahko izhajamo iz tega, da francoski nosati medved Sarkozy ni šele prva marioneta anglosaških teroristov, ampak so to bili tudi njegovi predhodniki, saj traja pogodba s tem podjetjem že od leta 2001 (zmeraj zopet leto 2001!). Zanimivo: to podjetje marljivo daruje na volilnih bojih v ZDA in to za obe strani. To ocenjujem kot dokončen dokaz planiranega in vodenega globalnega, političnega vplivanja s strani skrivne kriminalne tolpe. In medtem, ko se v ZDA izvajajo že prvi koraki za osvoboditev izpod jama teh blaznežev, se v Evropi niti še nismo zbudili.

.

Vir: www.politaia.org, objavljeno 23. april 2012

.

Avtor objave: 4Future

Volitve predsednika v Franciji: volilna goljufija made in USA?
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

36 Responses to Volitve predsednika v Franciji: volilna goljufija made in USA?

 • nagual says:

  Francoski narod je padel v kremplje kabalističnih norcev ali globalističnih gospodarjev takoj po smrti De Gaulla.

  • Anonimnež says:

   Sarkozy se zavzema za vrednote ter je proti islamizaciji Evrope.

   • Jaka Furlan says:

    Dragi Anonimnež, praviš, da se Sarkozy zavzema za vrednote. Kako pa? Kakšen praktičen primer prosim.
    Tole okoli islamizacije Evrope je pa zame nič drugega kot lažnja grožnja/strašenje, enako terorizmu. Čisto praktično gledano je manj sranja z đamijam kot cerkvam, saj razgrajajo le petkrat na dan in vedno lahko zastonj dobiš čisto vodo.

    • Grim_reaper says:

     Točno tako !

     Zavzema se za vrednote, a že vnaprej obljublja VIŠANJE DAVKOV, s tem povezano nižanje življenskega standarda da o BODOČIH sodelovanjjih francije v zločinskih nelegitimnih vojnah NE GOVORIM SPLOH!
     Kar pa se tiče islamizacije; glede na to kolk jih je in kako fanatični so, me čudi da še niso prestoili tibere ali rena…
     paše tole; vse tole * o islamizaciji je za lase privlečeno in meni smrdi po HUDEM ULTRANACIONALIZMU in sovraženju vsega kar ni naše.Skratka tole me precej spominja na nacional socializem oz nacizem/fašizem…A to so zate VREDNOTE ?!

 • Grim_reaper says:

  Zanimivo, da je EVROPSKA DRŽAVA dala v analizo oz preštevanje glasov AMERIŠKI firmi.Sicer pa VSI vemo, kako so ponarejali glasove,leta 2008, ko je prišel na oblast barry, kajne? To, da MORA ZMAGATI sarkozy, ve že vsaka ptičica, kajti Hollande je precej bolj sovražno nastrojen do nemške politikie, pa tudi do evropske (pod pogojem, da ni le VOLK PREOBLEČEN V OVCO)…

 • bine bone says:

  Vsi igrajo isto vlogo. Vse te škorce pa kotrolirajo reptil-hebridi.
  Vsem tem škorcem je v glavo vsajen vsadek o planetu razdeljenem na devet regij. Različne ,,unije” kot uvod v planetarni totalitarizem.
  Kdo v Amerik kontrolira demokrate in republikance. To je kot FED, ki ga je prevzelo kakih 20 privat bank in rulajo svoje ozke interese na škodo komplet planeta. In čigav zmazek je ustanovitev EU? Ja ani v Marshallovem načrtu zapisan, da bo nova Evropa zgrajena na temeljih sodelovanja. No viš kako sodelujejo. Morjo ne. Kako pa naj uresničjo svoj načrt ‘Nastanek Združene Evrope, ki jo moraš razumet kot pot k nastanku Združenega sveta.
  Mi se seveda upiramo temu na vse štiri. Ja, to je bolj vic.

 • bine bone says:
 • Dejan says:

  “Visualize the world finally being free from financial slavery, free from all evil dictators and corrupt politicians.”

  Živeti je treba, ne vizualizirati. Živeti, kolikor se da samozadostno. To je največ, kar lahko storimo. Naš pohlep pa nas po drugi strani sili, da sodelujemo s sistemom, torej plačujemo z denarjem. Če se zadolžimo ali denar posodimo, smo v sistemu. To je to. Na tem svet stoji in mi lahko obrnemo okrog še n-spletnih strani, pa ne bo drugače, kvečjemu hujše, ker bo treba dati več keša za serverje.

 • 4Future says:

  Kaj menite kdo šteje slovenske glasove? Dokazano so vse vlade vodene, torej naša ni izjema. Se pa sprašujem, kaj je mislil Samuel Žbogar, ko je na skritem posnetku seje,ki je pricurljal na YouTube dejal, da več ne bo prisostvoval takim sestankom v EU parlamenu. Nedvomno gre za nekaj, kar človeku ni pogodu. V Bruslju je poleg EU parlamenta NATO sedež. Kar nekaj ljudi je povedalo, da imajo tam center za ”programiranje” ljudi. Glede na razkrit razlog za chemtraile se temu sedaj ni več čuditi. Lahko smo torej prepričani, da z našo državo upravljajo svetovne elite, volitve pa so samo za zadovoljitev potrebe naroda, rezultat pa za potrebe elit.

  • bine bone says:

   Pa ve se njihov cilj. Zavzemajo se za začetek postnacionalizma; obdobja, ko na Zemlji ne bo več držav, temveč regije (devet regij), ki jo bodo med seboj povezovale univerzalne vrednote. To je globalna ekonomija, skupna Svetovna vlada (ki bo izbrana in ne voljena) univerzalna religija (Satan). Klika se torej zanaša na tehnološko možnosti in na butast narod.
   Jebat bando.

   • Dejan says:

    Se strinjam z obema. Dodajam pa: federacija je ljudem zelo jasna. Zapakirali so vse v nek ekonomski sistem in zdaj furajo Evro, ki ga je treba rešiti z lastnim znojem. Če bi ljudje vedeli, da ne rešujejo ničesar, bi nehali delati. Če bi vedeli, da ŠTIRI ure samooskrbovalnega dela zadostuje za preživetje (in še več), potem bi seveda delali 4 ure. Zdaj je bolje delati 12 ur za nekaj, kar ne rabiš. Vse je pa zapakirano v “boljši jutri”. Pa saj govorim o prastarih zadevah. Fantje in punce. Ni to problem, problem je, da tem so-ljudem ne bomo mogli ničesar dopovedat. Če se bomo zelo potrudili, lahko “rekrutiramo” nek delež populacije, ostali pa nas bodo napadli z vilami češ “pusti nam delati, to je naša demokratična pravica”. Sistem se sam nadgrajuje in reprogramira. Kmalu bo človek človeku dobesedno volk in bo težko sploh komunicirati. Veste kakšne razsežnosti so to… Na tej elementarni ravni se bomo ljudje pobijali med seboj. Da boste vedli: so me že začeli bližnji napadat, kaj si misli tale javni sektor itd., oni pa da morajo delati za 500, eni pa še tega nimajo. Zbuditi se je treba. Mobilizacija bi že morala potekati. Jaz pravim: jebat net, ne samo jebat bando.
    Da preveč ne zaidem: naša vlada je marionetna, seveda.

    • Dejan says:

     Zadnjič je v Pravi ideji blondina izjavila: “Kako to, da Slovenci nočejo delat za 500 eur (nabiranje jabolk), saj je vednar to DOBRA plača.” Gost je povedal: “ja (nekaj zblizil), Bosancem in Srbom pa je to veliko.”

     Vidite programiranje naroda skozi čisto “legitimni” RTV program?

     Sovražnika ne išči zunaj, če ti diha za ovratnik. :)

     • bine bone says:

      Vse tereutne vlade so marionete. Kar se ne ukloni ga umažejo v tisku, če to ne pomaga ga preprost fentajo. Nek bivši egent Cie je povedal, da so vse vlade in diktatorski režimi na plačilni listi Cie.
      Njohov način dela. Pridejo v dotično državo trenutn vlad pokažejo polne kufre dolarjev in če blesavc ne pokapira ga ubijejo. Južna Amerika, Afrika naprej ne bi. Naj si vsak sam zamisli.
      Recimo Srbska vlada je bila zmerom proti zahodu. Potem, ko so srbskega predsednika podkupil s 10 miljonomdolarjev se je srbska uradna politika takoj prozahodno usmerla. Jebeš narod.
      Jabat bando.

     • Grim_reaper says:

      prodal je nacijo za piškavih 10 mio dolarjev? WTF?! Še dobro da narod tega NE VE, ker drugače bi imeli na balkanu že drugič vojno v zadnjih 20ih letih ….

     • Dejan says:

      Hehe, česa vse narod ne ve.

  • Jaka Furlan says:

   @kdo šteje slovenske glasove? – Jaz delam že kar nekaj let v volilni komisiji na svojem volišču in lahko ti iz prve roke potrdim, da so v Sloveniji volitve poštene (glasovanje), kajti volilne odbore zasedajo običajni ljudje iz lokalnih skupnosti. Če bi recimo državna volilna komisija objavila rezultate, ki so v nasprotju z rezultati, ki so jih volilne komisije preštele na terenu bi to hitro opazili. Npr. Če jaz vem (in vem ker sem jaz dal glasovnico človeku v roke, in ker sem jaz pazil, da je glasoval v skladu s pravili in ker sem jaz preštel glasove na koncu), da je bilo na mojem volišču, na določenem referendumu 60% za in 40% proti, na volišču od kolega 55% za in 45% proti, na volišču od kolegice 58% za in 42% proti itd. Potem ne more reči državna komisija, da je bil v Škofji Loki rezultat 40% za in 60% proti, ker bi mi Ločani vedeli, da temu ni tako. Volitve so tehnično izpeljane tako pravično, da bi bile bolj že težko. A drug problem imamo, vsako glasovanje jasno pokaže sposobnost našega volilnega telesa za sprejemanje odločitev. Vem boljši izraz bi bil nesposobnost:(
   P.S. Pride stara ženica na volišče in vsa ponosna izjavi: ”Joj, jst sploh ne vem kaj obkrožiti. Jst nisem dost pametna.” No, pa me prime, da bi se zadru nanjo potem pa marš domov pa knjigo v roke, naslednjič pa le pridte, če boste že kaj bolj pametni. Hm, bi bilo verjetno boljše, če se ne bi v jezik ugriznil, ker s takimi volilci lezemo naravnost hudiču v rit:P

   • Dejan says:

    Jaka, gremo dalje! Danes mi intuicija pravi, da brez tiste moje “rekrutacije” ne bo nič.
    Ne se ustavljat. Pogum je treba. Brez tega smo še vedno v jajcu, pa če smo piščeta ali dinozavri.

    • Jaka Furlan says:

     Se nimam ne namena ne razloga ustavljat, so pa moje zmožnosti že kar lepo izkoriščene.
     Tudi moja intuicija pravi, da potrebujemo ‘rekrutiranje/konjenico’ in to hitro. Pa ne gre za to, da bi rabili sledilce (ljudi, ki ubogajo), ampak potrebujemo več samoiniciativnih aktivistov na vseh področjih. Ne iz Komata carja delat, ampak še pet novih Komatov.

     • Dejan says:

      Še zdaleč niso, pa ti tega ni treba verjet.
      Sledilcev nočem, ker so potencialni prebežniki.
      Seveda, Komata sem omenil abstrahirano.
      Torej, razumemo se.
      Začnimo delat. Moj e-mail maš. Damo se zmrežit, a v naprej naj bo sporočilo: ne mrežim se, če ne mislim stopit v blato.

     • Grim_reaper says:

      @dejan
      Kaj praviš, koliko ljudi je pripravljeno v SLOVNIJI aktivno sodelovati v takih rečeh? Od začetka verjetno marsikdo, ko pa se pokaže prvi problem pa jih 20 ali več % takoj odpade, in pri naslednji težavi še nadalnjih 20 ali več %….Na koncu ostane zgolj nek mal procent ljudi, ki se trudijo za boljšo prihodnost.In ko jim KONČNO USPE, da spravijo nekaj več ljudi v svoj krog , zopet pridejo kake težave pa jih zopet cel kup odpade…Sploh pa imam občutek, da so danes VSI spletni bojevniki, ko pa je treba v resnici kaj narediti so pa vsi tiho ko miške. Skratka NIMAJO JAJC( op. neprimernim besedam ampak tokrat sem jih omenil iz čiste frustracije do kapitalno zabitih slovencev) !!!

     • Janez says:

      Morda zato ker se bojijo kamermanov in novinarjev…

     • Dejan says:

      Grim_reaper, ne vem. Morda tvoje projekcije držijo. Z lahkoto bi se celo z njimi strinjal, vendar to ni moj problem. Vse, kar imam v roki, je moje lastno telo. Z njim sem danes stopil do kmeta in ga spet povprašal par zadev. Izobražujem se in delujem na terenu. Meni je net samo sredstvo sporazumevanja. Da boste vedeli, da marsikateri kmet gladko “opravi” z večino internetnih revolucionarjev. Jaz predlagam, da vsak prispeva kaj znanja in se ne ozira, kdo mu sledi. Spremembe so potrebne v glavi. Če boste spremenili optiko, je možnost, da jo bodo tudi drugi. Če je ne boste in boste samo čakali, kdaj se vam kdo pridruži, ste zavozili zadeve.

 • Grim_reaper says:

  @dejan
  se strinjam :D.Doma imamo kmetijo in vem kako gredo te reči, seveda pasem lahko vesel, da se pri nas ne uporablja drugega kot hlevski gnoj ter apno(za manjšanje kislosti tal).Večji problem nastane pri kmetijah, ki so se spremenile v TOVARNE in ki so primorane jemati krmila (potem ap se zgodi tako kto je bilo nedolgo nazaj) če hočejo dosegati kvote ki so jim zastavljene.Povrh vsega pa so tu še različni kmetijski programi, kateri onemogočajo nek NORMALEN razvoj kmetijstva pri nas.Lep primer ti lahko dam od doma: imamo 6 krav, pred leti je bilo potrebno narediti gnojne jame( ker pač gnojnice pa po SVOJEM ne smeš več kar tako v tri dni spuščati).Vse lepo in prav, dokler ni pač tisti arhitekt in kmetijski referent določil PREMALE gnojne jame.In ker se v tem primeru gnoj ustvarja prehitro in ga ne smeš kar sredi leta raztrositi po travnikih(bog ne daj, da gre kje blizu podzemna voda), se ga nabere več, kot pa je prostora v gnojni jami.in potem ga pač navoziš POLEG jame.Ampak NE, to pa NE SMEŠ. Če pride inšpekcija in to vidi…hop hop pa gre denar za kazni :S.Sedaj pa povej, če je to NORMALNO ? Odkupne cene kmetijskih izdelkov so itak prenizke, subvencije pa so zgolj način kako držati kmeta v šahu. Potem pa naj slovenski kmet preživi, če lahko….

  • Dejan says:

   Ja, to so nebuloze našega kmetijstva. Ravno danes smo se pogovarjali, kako nesmiselne regulative so uvedene, npr. da ne smeš delati več, kot bi želel, ker potem subvencije več ni, kmalu bodo kmetje prisiljeni zastonj čistiti travinke, ker bodo sicer kazni. Orješ lahko več (3% njive), ne manj (niti 1%), ker je potem kazen. Uvedli so kvote, zaprli ormoško tovarno sladkorja, zdaj pa sladkorja primanjkuje. Več kot beli dan je jasno, da gre za načrtno uničevanje malih in srednjih kmetov, ki bi jih večji “pojedli”, ti pa bi bili pod strogim nadzorom reptilov, če si sposodim bineta. Ostala “kmetavzarijada” pa bo lajala v luno, tako oni upajo. Naraščala bo lakota oz. revščina. Tu in tam bo še kakšno kokošje jajce in zeljnata glava, ostalo pa bo v glavnem vse tlačansko urejeno, le da bo bolj fensi prek čipa ali zgolj po črki zakona, ki bo prignana do skrajnosti.

   Seveda to ni nič normalno. In ne verjamem, da so dipl. agronomi in razni naši akademiki tako zabiti, da tega ne vidijo. Niso! So jih pač reptili zasužnjili. Mislim, da imamo ravno na kmetijstvu še največ dobrega kadra, pa se nam dogaja to, kar si človek ne bi predstavljal. Imamo les, dobre lege… mnogo kmetijskih in predelovalnih resursov pa nič ne koristimo. Les npr. izvažamo in ga uvažamo v polizdelkih ali pohištvu. Prirastka lesa smo imeli 1 mio kubikov.

   Ljudje božji, soljudje nas bodo prej pojedli kot reptili. Agenda pač.

   • Grim_reaper says:

    Samo poglej si kako smo neumni(kot sistem); doma imamo lesa več kot dovolj da bi marsikatero MANJŠE mesto lahko vsaj delno delovalo na lesno biomaso (lesa je več kot dovolj) in bi bili manj odvisni od uvoza, a mi tega NOČEMO oz ne smemo (verjetno strici iz ozadja ne dopuščajo takih možnosti). Slovenija ima kar nekaj termalnih vrelcev, zakaj jih nebi uporabili za gretje? V trbovljah imamo termoelektrarno, pa gre VROČA voda v savo, namesto da bi se napeljal toplovod do mesta(cirka 5km) in bi se greli z ODPADNO VODO ?! kar pa se tiče kmetijstva si pa povedal ČISTO resnico. Žalostno kako bo slovenski kmet na SVOJI ZEMLJI kmalu tujec in HLAPEC. Ne vem sicer za druge, ampak v primeru da pade kateremu od politikantov na pamet da vzame MOJ DEL zemlje naj se pripravi na hudiča pa pol.brez boja zemlje ne bodo dobili, pa četudi jo dobijo bo naslednjih 50 let NEUPORABNA !!!! Igro se igrata vedno dva, in v tej igri sem imel DOVOLJ tega da sem vedno žrtev.Sedaj se bo za spremembo igra OBRNILA meni v prid hehe :D.

    • Dejan says:

     Torej lahko formiramo zemljiško fronto. Vsak na svojem terenu, potem združimo moči. Morda bomo lahko v prihodnje iniciativno začeli delovati. Še prej je treba poglobitev znanja in dejanskih preprek. Smo gospodarji na svoji zemlji in ne bom več pustil, da mi podkupljivi kravatarji pišejo zakone. To se mora nehat.
     Med drugim, zmanjkalo nam je deževnice, zemlja je suha. Čakamo na dež ali pa na kak chemtrail, da polepša nebo.

 • bine bone says:

  Reptil-hebrid se s takim načinom in načrtom ne strinajajo. Pravjo, da je vsa zemlja njihova. Še malo in bodo razlastinili vsakega, ki poseduje še tisto mal zemljice. Če dobro premisliš imajo prav. Vse kar ti trenutn imaš je “dolg” do njih. Njihovim bankam si dolžan. Uničjo te lahko takoj. Lahko reptil-hebrid tvoj področje proglasijo za naravni park in kaj boš potem. V naravnih parkih se lahko zadržuješ samo 14 dni potem vozi. Kam? Tvoj problem ne od hebrid-reptilov. “Smo gopodarji na svoji zemlji”? Ne bi rekel. Gopodar na planet in na svojem je tisti, ki ima izdajateljsko banko v posesti. Kaj takega pa nima noben v Sloveniji. To pa vemo kdo so. In ti imajo drugačen peklenski načrt z nami.
  Jebat bando.
  Danes reptil-hebrid tehnologija ne pušča sledi preko neba. Črtice takoj izginejo. Čudn? E, ma kaki.
  Jebat bando.

  • Dejan says:

   Ne fant, vse kar trenutno imam, je ravno ta zemlja. Kar pa še bo, pa bo. Jaz ne živim v projekcijah, ker bi potem nikoli ne zares živel. Ti živiš samo virtualno? Si letos že ležal na travi? Pejt mal v naravo (ne vem, kolkor hodiš), kjer boš dobil drugo perspektivo. Videl boš, da lastnina ni pomembna, tudi če ni “moje”, jaz to uporabljam in v tem uživam. Meni ne bo žal, ko bodo klestili po nas. Če bo hudo, npr. kakšno mučenje, se bom sam prej ustrelil. Ne boj se. Očitno deluješ iz strahu. Tako ne pridemo nikamor, ampak samo od besede k besedi. Mal pridi na podeželje, se zapeljeva mal kmetom naokrog. ;) Lahko bi imeli ekskurzijo, kaj pravte?

 • bine bone says:

  Kar se narave tiče. Pokosil sem na ranč 21. aprila. Ne vse. Imam rad živ travnik in travniške rože in vse kar zraven paše. Sosed okol kosijo na nularico. Enkrat poje motorna kosilnica, potem kosilnica na nitko, pol nekdo žaga drva k utrgan. Na dežel ni več isto kot pred petdesetimi leti. Iz dežele se prideš spočit v mesto. V mestu ni takega hrupa in ropota kot na podeželju. Lastnina je pomebna. Ne moreš sosedovga uporabljat. Hosta je nekaj drugega, tam se skriješ si neopazen, recimo na Pokljuki.
  Evo, v teku je globalna nacistična Agenda in ljudje morajo za to zvedeti. Kaj ti misliš, da ne? Sam se ne boš mogel ustreliti, ker ti bodo na prevaro pobral orožje. Prav sedaj se bo to zgodil v ZDA. Kanadčane so že skoraj čisto razorožil. Dons je ponekod klestla toča. Harakiri pa je strahopetn dejanje, če pred tem ne pospraviš vsaj pet sovražnikov. Padel v boju prsa ob prsa. Jebiga, reptil-hebridi ti ne bodo dali tega zadovoljstva, da bi padel v odkritem boju proti njim. Strahopetn in zahrbto nas mislijo pospravit.
  Evo pa še nekaj od neke pesmice.
  Kot sonce za gore izgine, vse lepo nekoč premine…

  • Dejan says:

   “Iz dežele se prideš spočit v mesto. V mestu ni takega hrupa in ropota kot na podeželju.”

   Očitno zahajaš v ekstremno hrupne kraje, pri meni je ravno obratno.

   Pravim ti, da preveč živiš v prihodnosti in v strahu, da trenutkov sploh ne vidiš. Misliš, da lahko samo z mislijo na prihodnost to prihodnost rešiš? Nič ne storiš, da bi bila prihodnost drugačna, če ne boš živel trenutka. Če boš pa samo jamral, si si pa sam kriv. Carpe diem zame velja, čeprav se zavedam vsega, kar počnejo. Če pa misliš folk zbedirat, pa ti morda celo uspe, a bova oba na istem. Saj poznaš razlike med optimisti in pesimisti. :)
   Pozabil si na “jebat bando”. Si se morda nekoliko bolj zamislil nad sabo, da si pozabil na njih?

  • Grim_reaper says:

   ja, pa obstaja v drugo stran tudi ;) :

   We walked the narrow path,
   beneath the smoking skies.
   Sometimes you can barely tell the difference
   between darkness and light.
   Do you have faith
   in what we believe?
   The truest test is when we cannot,
   when we cannot see.

   I hear pounding feet in the,
   in the streets below, and the,
   and the women crying and the,
   and the children know that there,
   that there’s something wrong,
   and it’s hard to belive that love will prevail.

   Oh it won’t rain all the time.
   The sky won’t fall forever.
   And though the night seems long,
   your tears won’t fall forever.

   Oh, when I’m lonely,
   I lie awake at night
   and I wish you were here.
   I miss you.
   Can you tell me
   is there something more to belive in?
   Or is this all there is?

   In the pounding feet, in the,
   In the streets below, and the,
   And the window breaks and,
   And a woman falls, there’s,
   There’s something wrong, it’s,
   It’s so hard to belive that love will prevail.

   Oh it won’t rain all the time.
   The sky won’t fall forever.
   And though the night seems long,
   your tears won’t fall, your tears won’t fall, your tears won’t fall
   forever.

   Last night I had a dream.
   You came into my room,
   you took me into your arms.
   Whispering and kissing me,
   and telling me to still belive.
   But then the emptiness of a burning sea against which we see
   our darkest of sadness.

   Until I felt safe and warm.
   I fell asleep in your arms.
   When I awoke I cried again for you were gone.
   Oh, can you hear me?

   It won’t rain all the time.
   The sky won’t fall forever.
   And though the night seems long,
   your tears won’t fall forever.
   It won’t rain all the time
   The sky won’t fall forever.
   And though the night seems long,
   your tears won’t fall, your tears won’t fall,
   your tears won’t fall
   forever.

   (@jaka
   če je tole smetenje foruma kar povej, pa se bom v prihodnje vzdržal )

 • Hayflick_Limit_No_More says:

  Tole kar se je nekaj časa nazaj zgodilo v Franciji:

  http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-17426313

  Je bil to del problem-odziv-rešitev oz. Heglove dialektike (da tako potem nadziraš versko skupnost ali posameznike v njej) ali čisto “random zadeva” ? Any thoughts ? :P

  Glede slovenskega kmetijstva je pa jasno, da nam hočejo vzeti “samozadostnost”. Pride toča, uniči pridelek, a ker je kmet vzel posojilo, prodal ni nič, banke terjajo zemljo, kjer se potem vzgaja GSO, itn.
  Ali pa finta, da če hočeš biti kje zaposlen, moraš imeti s.p. (jamčiš pa s svojim premoženjem)… :|

  Kmetje bi se za moje pojme lahko povezali na bolj napreden način kot le preko teh kmetijskih zadrug. To je nek “fizični način”, ki pa vprašanje kako je učinkovit. Treba je gledat bolj globalno. ;-)

  Amazon.com je bil “car” zaradi tega, ker je (na začetku), namesto fizičnih knjigarn uvedel “virtualne” oz. spletno tržnico tako rekoč. Tako so zmanjšali agentne stroške (administracija), na dolgi rok pa še transakcijske (Porterjeva vrednostna veriga; op.p.).
  Tako bi se morali tudi kmetje povezati med seboj – spletna trgovina. Potem omogočiš različne plačilne sisteme, pa naj bo Moneta, Paypal ali kaj podobnega, da se Vaše “poljščine” lahko tako kupuje pa je. Potem se je treba povezati s kakšnim agilnim in manjšim dostavnim podjetjem, ki bi te zadeve dostavljal tako do fizičnih kot pravnih oseb (fino bi bilo imeti tovornjake oz. osebne avtomobile/poltovornjake, ki bi delovali na Stanley Meyer-jev princip; wishful thinking). Vmes pa začneš še z oglaševanjem, pa naj bo fizično (deljenje letakov) ali elektronsko (MSN-janje, Skype-anje, FB, Twitter, forumi; izdelaš oglasno pasico oz. baner in si ga vtakneš v podpis na katerem spletnem forumu za še večji doseg ljudi,…). Propaganda je pa vse – narediš kakšen manjši filmček (Windows Movie Maker bi bil že dovolj orodje ali PowerDirector), noter rečeš oz. “flashy” predstaviš, da slovenski proizvodi so brez GSO, Monsantovih koktejlov,… vse lepo “bombastično” zapakiraš (folk se samo še na X-factor-like družbeni inženiring odziva danes) in daš na spletno stran oz. spletno trgovino (pa kak YouTube, Mojvideo,…) pa je.

  No to je idejni koncept. :)

  Seveda bi bilo potem potrebno na vsaki kmetiji imeti orgonski top in v vsaki štalci še orgonsko piramidico za boljšo letino. Vse to je treba prej narediti.

Komentirajte prispevek

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>