Porrfilm och tråkiga lektioner

Studentåren är de bästa. Du får all frihet du behöver. Gå på fester och ha massor av sex. Men sex kan upptäckas på ovanliga sätt också. Min klasskompis och jag insåg att det är jättebra trådlös anslutning i klassrummen, så tråkiga lektioner kan bli mer intressanta av att titta på porrfilmer (ljudlöst). Det är inte vara vi killar som tittar på dem – det verkar som att tjejerna inte anser att porr är en tabu heller. Det stämmer att de fnissar en del och att vi några gånger nästan blev påkomna av en professor på grund av det. Men porrfilmer gör lektionerna riktigt intressanta och jag tror att tjejerna är ganska öppensinnade när de gäller sex – vi pratade till och med om att ha en filmkväll, där vi skulle kunna titta på porrfilm utan risk för att bli upptäckta. Vi skulle ha lite öl, en pizza och porrfilmerna skulle vara på hela tiden. Ifall någon blir riktigt kåt skulle det finnas ett sovrum att använda. Jag menar, vi vet att porrfilm gör tjejerna våta och vi killar har våra kukar hårda och redo att leka med fittan. Än så länge har vi bara pratat om det, men jag är säker på att när lektionerna och tentorna är över så kommer det att bli en stor porrfilmsfest. Det är två tjejer som jag är speciellt sugen på att få, så jag är säker på att porrfilm kommer ge mig vilda knull.

by
Categories: